Μενταγιόν και δαχτυλίδι από λευκά μαργαριτάρια


Συνδυάστε το χειροποίητο μενταγιόν από δέκα λευκά μαργαριτάρια (5-6 mm) δεμένα σε χρυσό σύρμα χαλκού, χρυσή ντίζα και κούμπωμα ορείχαλκου.

Τιμή: 8,00 €

[κωδ. ΜΜ_108 - για το μενταγιόν]


μαζί με το χειροποίητο δαχτυλίδι από πέντε λευκά μαργαριτάρια (5-6 mm) δεμένα σε χρυσό σύρμα χαλκού. (Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη.)

Τιμή: 8,00 €

[κωδ. ΔΜ_103 - για το δαχτυλίδι]




'Μαργαριτάρι -> (Pearl): Οργανικός λίθος υψηλής ποιότητας. Τα πιο περιζήτητα και ακριβά είναι αυτά πού έχουν συμμετρίες κυρίως τα σφαιρικά, όσο το δυνατόν μεγάλο μέγεθος, και ομοιόμορφη ιριδίζουσα λάμψη. Τα φυσικά μαργαριτάρια σήμερα είναι δυσεύρετα, και αυτά που υπάρχουν βρίσκονται σε μουσεία και σε συλλογές κροίσων. Η βιομηχανία των κοσμημάτων χρησιμοποιεί σήμερα, αποκλειστικά τα καλλιεργημένα μαργαριτάρια (Cultured Pearls). Η ποιότητα του μαργαριταριού ανεβαίνει, όσο πιο παχύ είναι το στρώμα του μάργαρου και πιο μικρός ο πυρήνας. Φέρνει πλούτο, ευημερία, σοφία μέσω εμπειριών, σχέσεις δεσμών και αγάπης. Σχετίστηκε με την αγάπη, την επιτυχία, την ευτυχία, και τις αρετές της μετριοπάθειας, της αγνότητας, και της παρθενικότητας, πράγμα που το καθιστά δημοφιλή επιλογή για τις νύφες κατά την ημέρα του γάμου τους. Τα μαργαριτάρια λέγεται ότι βοηθούν στη γονιμότητα και καταπολεμούν τη στειρότητα. Επίσης πιστεύεται ότι θεραπεύουν τις παθήσεις των εντέρων και δίνουν γενική ευεξία, υγεία και δύναμη.'

Φροντίδα: Τα μαργαριτάρια πρέπει να προστατεύονται από την ζέστη ή τη φλόγα, από απόξεση, τα οξέα, τον ιδρώτα και τα καλλυντικά. Καθαρισμός γίνεται με σαπούνι και με χλιαρό νερό. Δεν πρέπει να γίνεται καθαρισμός με χρήση υπερήχου ή ατμού. Τέλος δώστε προσοχή και στον τρόπο αποθήκευσης έτσι ώστε να μην σας τσαλακωθεί η ντίζα.