Κολιέ,βραχιόλι,σκουλαρίκια και δαχτυλίδι με λίθους πράσινου Αβεντουρίνη


Κολιέ για το λαιμό από μικρές ημιπολύτιμες πέτρες (4-10mm) πράσινου Αβεντουρίνη σε χρυσή ντίζα και επίχρυσο κούμπωμα.
 

Τιμή: 8,00 € - [κωδ.ΚΧ_140]

&

Βραχιολάκι για το χέρι από μικρές ημιπολύτιμες πέτρες (4-10mm) πράσινου Αβεντουρίνη σε χρυσή ντίζα και επίχρυσο κούμπωμα.
 

Τιμή: 5,00 € - [κωδ.ΧΒ_137]

&
 
Σκουλαρίκια από μικρές ημιπολύτιμες πέτρες (4-10mm) πράσινου Αβεντουρίνη σε χρυσή ντίζα και επίχρυσο κούμπωμα καρφάκι για το αυτί.
 

Τιμή: 6,00 € - [κωδ.ΣΑ_145]

&

Χειροποίητο δαχτυλίδι μικρές ημιπολύτιμες πέτρες (4-10mm) πράσινου Αβεντουρίνη δεμένες σε χρυσό σύρμα χαλκού.

Τιμή: 5,00 € - [κωδ. ΔΗ_130]



"Αβεντουρίνης" - > Ο λίθος της επιτυχίας, λέγεται πως ωφελεί σε όλους τους τομείς της δημιουργικότητας και της φαντασίας, καθώς επίσης και της διανοητικής και πνευματικής σαφήνειας. Είναι μια ευγενής πέτρα που δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας και ενισχύει την ευτυχία. Βοηθά επίσης για να δεις τις εναλλακτικές λύσεις και τις δυνατότητες σε όλες τις καταστάσεις, δίνοντας μια θετική προοπτική, θάρρος και εσωτερική δύναμη. Ανυψώνει τα πνεύματα και επιφέρει τη γαλήνη και την ικανοποίηση.
Ο πράσινος αβεντουρίνης είναι επίσης μια μυστικιστική πέτρα ευημερίας. Φέρνει φιλία στη ζωή. Είναι επίσης μια πέτρα προστασίας των ενεργειών. Η λαογραφία και η μεταφυσική γνώση λένε ότι είναι ευεργετικός για το αίμα, το κυκλοφοριακό σύστημα, τους πονοκέφαλους, τη γενική υγεία, και τις αναταραχές ύπνου. Είναι μια πέτρα της ευημερίας, προωθεί τις ιδιότητες ηγεσίας και ενθαρρύνει την αποφασιστικότητα.


Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.