Δαχτυλίδι με χάντρα πορσελάνης και Καφέ Χρυσόλιθο



Χειροποίητο δαχτυλίδι από οβάλ χάντρα πορσελάνης και μικρούς ημιπολύτιμους λίθους από Καφέ Χρυσόλιθο δεμένους σε σύρμα χαλκού.

(Διαστάσεις πορσελάνινης χάντρας : 20x15 χιλ. & Διαστάσεις λίθων Χρυσόλιθου: 4-10 χιλ.)

(Διατίθεται σε πολλά μεγέθη)

Τιμή: 6,00 €

[κωδ.ΔΧ_189]



"Χρυσόλιθος " ->Πριν από περίπου 100 χρόνια, υαλουργοί από το νησί Μουράνο, κατασκεύασαν μία ποιότητα γυαλιού, που περιέχει στην μάζα του ρινίσματα χαλκού. Το γυαλί αυτό ονομάζεται χρυσόλιθος, και παραμένει ακόμα και σήμερα δημοφιλές. Ταιριάζει σε όσους έχουν φιλοδοξίες. Ενισχύει την ενέργεια, δίνει κουράγιο και βοηθά στη θετική θεώρηση της ζωής. Δίνει αυτοπεποίθηση και ενισχύει τη ζωτικότητα. Ο Χρυσόλιθος χρησιμοποιείται ευρέως σε τελετές γάμων για να φέρει ευτυχία, σταθερότητα και έντονη σεξουαλική ζωή στο ζευγάρι. Καλμάρει τον θυμό, ενισχύει την ενέργειά, μας δίνει κουράγιο και ζωτικότητα.
Ο κόκκινος χρυσόλιθος είναι ένας κρεμώδης κόκκινος λίθος με χρυσές σπίθες. Οι σπίθες συμβολίζουν το φως που μπορεί πάντοτε να βρεθεί στο σκοτάδι. Είναι ένας καλός εκτροπέας των ανεπιθύμητων ενεργειών. Τονώνει το νευρικό σύστημα και ενισχύει τη διαβίβαση θεραπευτικών ενεργειών. Προστατεύει την αύρα. Ανοίγει, καθαρίζει και ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς. Διώχνει τη ζήλια, το στρες και το θυμό. Βοηθά στην ενόραση, τη μαντεία, στην κατάθλιψη, τις συναισθηματικές διαταραχές και επίσης βοηθά να ξεμπλοκάρουμε από αυταπάτες. Οι αρχαίοι Έλληνες τον ονόμαζαν "λίθο των εραστών". Προστατεύει από τους πόνους της αγάπης και την κακοτυχία. Συμβολίζει τη συνένωση, το μυστικισμό, την ωριμότητα, τη ζήλια, το μυστήριο, τα οράματα.


Φροντίδα : Προσοχή στα χτυπήματα και στην αλλαγή της θερμοκρασίας. Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου. Φορτίζει με θετική συμπεριφορά και γεμίζει με ενέργεια.