Δαχτυλίδι με Τυρκουάζ Μαγνησίτη και Καφέ Χρυσόλιθο


Χειροποίητο δαχτυλίδι από ημιπολύτιμους λίθους Τυρκουάζ Μαγνησίτη και Καφέ Χρυσόλιθου, δεμένοι με χάλκινο σύρμα.
(Διαστάσεις μεγάλου λίθου τυρκουάζ Μαγνησίτη :15x11 mm)
(Διαστάσεις μικρών λίθων Μαγνησίτη και Χρυσόλιθου :4-10 mm)
Τιμή: 7,00 €
[κωδ. ΔΚ_193]

(Διατίθεται σε πολλά μεγέθη)

"Μαγνησίτης " -> Είναι ο πιο βοηθητικός κρύσταλλος για έλλειψη μαγνησίου στον οργανισμό. Έχει αποτοξινωτικά αποτελέσματα, αντισπασμωδικά αλλά είναι και αποτελεσματικός για χαλάρωση των μυών. Ταυτόχρονα βοηθά σε ημικρανίες, πονοκεφάλους και στομαχικές κράμπες. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους κρυστάλλους για την προστασία της καρδιάς από νοσήματα, καθώς βοηθά στον μεταβολισμό του λίπους και στην ενίσχυση της κατάστασης των καρδιακών αρτηριών. Ευνοεί μία θετική στάση απέναντι στην ζωή, καθώς και να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, επίσης βοηθά να ελαττώσουμε την σκληρή αυτοκριτική και να βρούμε τα προτερήματα μας. Ο Μαγνησίτης μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε αλλά και να βιώσουμε περισσότερο το σώμα μας.

"Χρυσόλιθος " ->Ταιριάζει σε όσους έχουν φιλοδοξίες. Ενισχύει την ενέργεια, δίνει κουράγιο και βοηθά στη θετική θεώρηση της ζωής. Δίνει αυτοπεποίθηση και ενισχύει τη ζωτικότητα. Ο Χρυσόλιθος χρησιμοποιείται ευρέως σε τελετές γάμων για να φέρει ευτυχία, σταθερότητα και έντονη σεξουαλική ζωή στο ζευγάρι. Καλμάρει τον θυμό, ενισχύει την ενέργειά, μας δίνει κουράγιο και ζωτικότητα.



Ο κόκκινος χρυσόλιθος είναι ένας κρεμώδης κόκκινος λίθος με χρυσές σπίθες. Οι σπίθες συμβολίζουν το φως που μπορεί πάντοτε να βρεθεί στο σκοτάδι. Είναι ένας καλός εκτροπέας των ανεπιθύμητων ενεργειών. Τονώνει το νευρικό σύστημα και ενισχύει τη διαβίβαση θεραπευτικών ενεργειών. Προστατεύει την αύρα. Ανοίγει, καθαρίζει και ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς. Διώχνει τη ζήλια, το στρες και το θυμό. Βοηθά στην ενόραση, τη μαντεία, στην κατάθλιψη, τις συναισθηματικές διαταραχές και επίσης βοηθά να ξεμπλοκάρουμε από αυταπάτες. Οι αρχαίοι Έλληνες τον ονόμαζαν "λίθο των εραστών". Προστατεύει από τους πόνους της αγάπης και την κακοτυχία. Συμβολίζει τη συνένωση, το μυστικισμό, την ωριμότητα, τη ζήλια, το μυστήριο, τα οράματα.


Φροντίδα : Αποφύγετε την έκθεση πολλές ώρες στον ήλιο γιατί ξεθωριάζουν οι λίθοι. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Θα μειώσει σημαντικά τη ζωή του κοσμήματος, ακόμη κι αν είναι επιμεταλλωμένο. Το άρωμα λειτουργεί σαν οξύ στην επιφάνεια του λίθου και του μετάλλου. Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης.