Δαχτυλίδι από ημιπολύτιμους λίθους Ροζ Χαλαζία και Αμέθυστο

Χειροποίητο δαχτυλίδι από μικρούς ημιπολύτιμους λίθους Ροζ Χαλαζία και μια μεγάλη πέτρα Αμέθυστου, δεμένα σε σύρμα χαλκού.

Διαστάσεις λίθων Αμέθυστου: 7-10 χιλ.
Διαστάσεις λίθων Ροζ χαλαζία: 4-7 χιλ.


Τιμή: 6,00 € - [κωδ.  ΔΑ_306]  -  (Διατίθεται σε πολλά μεγέθη)






"Αμέθυστος" -> Είναι ο «ανυψωτής των λίθων» καθώς συμβάλει σημαντικά στην πνευματική φώτιση.  Ταιριάζει στους διαλογιστές, εμπνέει την εξιδανικευμένη αγάπη και ενισχύει την έμπνευση και την προαίσθηση, τη θέληση και εξισορροπεί το μεταβολισμό. Καταπολεμά τη νευρικότητα, τις νευραλγίες, τους σπασμούς και κάθε είδους αρνητικό συναίσθημα. Εξασφαλίζει τη συζυγική πίστη, την αγάπη και την τρυφερότητά του μεταξύ των συζύγων. Θεωρείται επίσης η πέτρα της φιλίας. Το όνομα του προέρχεται από την ελληνική ξένη αμέθυστος, "χωρίς μέθη", από τους αρχαίους πολιτισμούς χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει στην απαλλαγή από τους εθισμούς (οινόπνευμα, ναρκωτικά, κάπνισμα, κλπ. )

"Ροζ χαλαζίας" -> Ο Ροζ Χαλαζίας ανοίγει το τσάρκα της καρδιάς ενθαρρύνοντας τη συγχώρεση, την ανοχή και την ευγένεια. Εκπέμπει αγάπη και ηρεμία. Βοηθά να έχουμε ψυχική αρμονία. Μειώνει τη θλίψη. Προσελκύει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη, βοηθώντας να ενωθούμε ειλικρινά με ένα σύντροφο. Τονώνει την εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου και τον ωθεί να εκφραστεί καλλιτεχνικά. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη, την παραμέληση και την έλλειψη αγάπης. Ενισχύει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απελευθερώνει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια και ζήλια.  Φορέστε έναν ροζ Χαλαζία κοντά στην καρδιά σας σε περιόδους στρες και συναισθηματικής κρίσης για να σας φέρει ηρεμία και αρμονία, μετατρέποντας τις αρνητικές ενέργειες σε ενέργειες αγάπης. Επίσης μπορεί να απαλύνει την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις.

Φροντίδα : Ο Ροζ χαλαζίας καθαρίζεται με νερό και επαναφορτίζεται με το φως του φεγγαριού, δεν πρέπει να εκτίθεται στην ζέστη ή άμεσα στο φως του ήλιου. Δεν πρέπει να γίνεται καθαρισμός με ατμό.
Ο Αμέθυστος και ειδικά οι σκουρόχρωμοι λίθοι πρέπει να προστατεύονται από την άμεση στο φως του ηλίου για να μην αλλοιωθεί το χρώμα τους. 
Δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμα σας. Συνιστάται ο καθαρισμός των λίθων μετά από την αγορά τους.