Παραγγελίες - Αποστολές

Τρόποι παραγγελίας:

Α) Συμπληρώνοντας την ειδική “φόρμα επικοινωνίας” *

Β) Στέλνοντας μήνυμα στο facebook (inbox) στη ομάδα "Το μαγαζάκι της Χαράς" (Χειροποίητα κοσμήματα & διακόσμηση) , *

Γ) Καλώντας τηλεφωνικά στο 6944 369910

*γράφοντας πάντα το όνομα και τον κωδικό του προϊόντος που θέλετε να αποκτήσετε. (π.χ Μαύρη καρφίτσα [κωδ. ΚΥ_27])


Τρόποι πληρωμής: 

Α) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς)  κατά την παραλαβή της παραγγελία. Τα προϊόντα έρχονται στο χώρο σας με ΕΛΤΑ courier και εσείς πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή. Η υπηρεσία αυτή χρεώνεται από τα ΕΛΤΑ με Τέλος αντικαταβολής 2,30 ευρώ.

Β)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς) 

Γ)Μέσω Paypal (tomagazakitisxaras@hotmail.com)


Τρόποι παράδοσης:
Α) Με Courier, δικής σας επιλογής.
Β) Ταχυδρομικώς με ΕΛΤΑ. 

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί απαντητικό email στο οποίο θα σας γνωστοποιηθούν: Α) το τελικό ποσό πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής. Β) Ο λογαριασμός της Τράπεζας που τυχόν επιλέξατε, ανάλογα με τον τρόπο παράδοσης.
Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας. Παραγωγή μεγάλης ποσότητας τεμαχίων γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως, (με προκαταβολή 50% επί του συνολικού τιμήματος και εξόφληση με την παράδοση της παραγγελίας).Ο χρόνος παράδοσης κάθε ετοιμοπαράδοτης παραγγελίας ανέρχεται σε 3-7 ημερολογιακές ημέρες (εκτός περιόδων διακοπών και αργιών) για παραγγελίες τόσο εντός όσο και εκτός Ν. Αττικής. Γίνονται δεκτές και προπαραγγελίες. Αλλαγές γίνονται εντός 10 ημερών. Τυχόν έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Εφόσον ο επισκέπτης επιθυμεί να γίνει πελάτης του tomagazakitisxaras.blogspot.com συμφωνεί να παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται στις σχετικές φόρμες επικοινωνίας και παραγγελίας.

Το tomagazakitisxaras.blogspot.com προσπαθεί να κρατάει ενημερωμένες τις χρεώσεις των μεταφορικών όποτε τις αλλάζουν οι εταιρίες αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν διαφορές στις τιμές σε σχέση με αυτές που αναγράφονται κατά την αγορά των προϊόντων. Σε περίπτωση διαφοράς, ο πελάτης θα ειδοποιηθεί για αυτήν πριν την αποστολή των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: