Σκουλαρίκια με ημιπολύτιμους λίθους

Εντυπωσιακά ελαφριά σκουλαρίκια σε μορφή λουλουδιού, με κίτρινα πέταλα από τούλι και ημιπολύτιμους λίθους από Κορνεόλιο, Κιτρίνη, Χαλαζία, Αμέθυστο.
Τιμή: 7,00 €[κωδ:ΣΚ_40]


"Κορνεόλιο -> Ο ερυθρός, κιτρινέρυθρος , χαλκηδόνιος. Δίνει θάρρος, κουράγιο και αυτοπεποίθηση σε ντροπαλά άτομα. Διώχνει την επιθετικότητα και την ζήλια και δίνει αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα. Ιδιαίτερα τονωτικός σε περιόδους μοναξιάς και κατάθλιψης, προάγει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Ενθαρρύνει την επιμονή στους στόχους μας και την αυτοσυγκέντρωση. Γειώνει και επαναφέρει την χαμένη μας ζωτικότητα, διεγείρει τους σεξουαλικούς αδένες, ενισχύει και αναζωογονεί την καρδιά. Ευεργετικός για προβλήματα στην μέση, ρευματισμούς και αρθρίτιδα."

"Κιτρίνης-> Κίτρινη, διαφανής ποικιλία του χαλαζία. Δίνει ευδιαθεσία έλεγχο των συναισθημάτων και καθαρή σκέψη. Υπερνικά τα νοητικά μπλοκαρίσματα και προάγει την μάθηση. Αναδεικνύει τον αυτοσεβασμό, την ηρεμία και την αυτοέκφραση. Φέρνει αφθονία καθώς προσελκύει τον πλούτο.Διώχνει τους εφιάλτες, βοηθάει στην κόπωση, τα προβλήματα έμμηνου ρήσεως και εμμηνόπαυσης."

"Ορεία κρύσταλλος -> Ο πιο ζωτικός και θεραπευτικός κρύσταλλος. Ξεμπλοκάρει την ενέργεια, αποθηκεύει πληροφορίες, προγραμματίζει, αναδιοργανώνει και εξισορροπεί. Ονομάζετε και "καθρέπτης της ψυχής" αφού αντανακλά και ακτινοβολεί. Αναδεικνύει τις ψυχικές μας ικανότητες, θεραπεύει κάθε πάθηση. Καταπληκτικός και ως φίλτρο κατά των ακτινοβολιών."

"Αμέθυστος -> Είναι ο «ανυψωτής των λίθων» καθώς συμβάλει σημαντικά στην πνευματική φώτιση. Ταιριάζει στους διαλογιστές, εμπνέει την εξιδανικευμένη αγάπη και ενισχύει την έμπνευση και την προαίσθηση."