Κρεμαστά σκουλαρίκια από Μαγνησίτη και Χαουλίτη


Κρεμαστά σκουλαρίκια από Ημιπολύτιμους λίθους Μαγνησίτη Τυρκουάζ (μεγάλη πέτρα: 15x11 χιλ.) και μικρές πετρούλες Χαουλίτη σε τυρκουάζ και καφέ αποχρώσεις, ασημί ντίζα και επάργυρο άγκιστρο για το αυτί.


Τιμή: 7,00 €


[κωδ. ΣΚ_107]


"Μαγνησίτης " -> Είναι ο πιο βοηθητικός κρύσταλλος για έλλειψη μαγνησίου στον οργανισμό. Έχει αποτοξινωτικά αποτελέσματα, αντισπασμωδικά αλλά είναι και αποτελεσματικός για χαλάρωση των μυών. Ταυτόχρονα βοηθά σε ημικρανίες, πονοκεφάλους και στομαχικές κράμπες. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους κρυστάλλους για την προστασία της καρδιάς από νοσήματα, καθώς βοηθά στον μεταβολισμό του λίπους και στην ενίσχυση της κατάστασης των καρδιακών αρτηριών. Ευνοεί μία θετική στάση απέναντι στην ζωή, καθώς και να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, επίσης βοηθά να ελαττώσουμε την σκληρή αυτοκριτική και να βρούμε τα προτερήματα μας. Ο Μαγνησίτης μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε αλλά και να βιώσουμε περισσότερο το σώμα μας.

"Χαουλίτης (Howlite)"-> Θεωρείται μια ηρεμιστική πέτρα που πολλοί χρησιμοποιούν για να τους βοηθήσει να αποβάλλουν το στρες. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά κατά της αϋπνίας, μιας και ηρεμεί το νου και βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση. Είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που αντιπροσωπεύει την υπομονή και βοηθά στην επίλυση των διαφορών με τους γύρω μας. Λέγεται ότι απορροφά το θυμό και μας κάνει λιγότερο επικριτικούς. Λέγεται ότι εξισορροπεί τα επίπεδα ασβεστίου στο σώμα και βοηθά στην απορρόφηση και τη διανομή, ενισχύει τα δόντια και τα κόκαλα, ιδίως κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης.
 
Φροντίδα: Αποφύγετε την έκθεση πολλές ώρες στον ήλιο γιατί ξεθωριάζει.

Ο φινετσάτος συνδυασμός του καφέ με το μπλε καθιερώθηκε από την πρωτοπόρο σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel στη δεκαετία του 20'.

1 σχόλιο:

Marcela Gmd είπε...

Lovely!!! would you like to follow each other?
Besos, desde España, Marcela♥