Βραχιολάκι Αμέθυστου

Νεανικό και καθημερινό βραχιολάκι για το χέρι από μοβ suede δέρμα διακοσμημένο με ημιπολύτιμους μικρούς λίθους Αμέθυστου και μικρά κουμπάκια, ασημί παπαγαλάκι για κούμπωμα.
(Διαστάσεις λίθων: 4-7 χιλ.)


Τιμή : 6,00 €



[κωδ. ΒΑ_111]

"Αμέθυστος" -> Είναι ο «ανυψωτής των λίθων» καθώς συμβάλει σημαντικά στην πνευματική φώτιση. Ταιριάζει στους διαλογιστές, εμπνέει την εξιδανικευμένη αγάπη και ενισχύει την έμπνευση και την προαίσθηση, τη θέληση και εξισορροπεί το μεταβολισμό. Καταπολεμά τη νευρικότητα, τις νευραλγίες, τους σπασμούς και κάθε είδους αρνητικό συναίσθημα. Εξασφαλίζει τη συζυγική πίστη, την αγάπη και την τρυφερότητά του μεταξύ των συζύγων. Θεωρείται επίσης η πέτρα της φιλίας. Το όνομα του προέρχεται από την ελληνική ξένη αμέθυστος, "χωρίς μέθη", από τους αρχαίους πολιτισμούς χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει στην απαλλαγή από τους εθισμούς (οινόπνευμα, ναρκωτικά, κάπνισμα, κλπ. )


Φροντίδα: Ο αμέθυστος και ειδικά οι σκουρόχρωμοι λίθοι πρέπει να προστατεύονται από την άμεση έκθεση στο ηλιακό φως για να μην αλλοιωθεί το χρώμα του. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα καθαρισμού εκτός αν ο λίθος περιέχει εγκλείσματα.