Κρεμαστά σκουλαρίκια Χρυσόλιθου


 

Κρεμαστά σκουλαρίκια από ημιπολύτιμο λίθο Χρυσόλιθου, σε χρυσή ντίζα και επίχρυσο κούμπωμα καρφάκι.

(Διαστάσεις λίθου: 13x16 χιλ.)


Τιμή: 8,00 €


[κωδ. ΣΚ_89]


"Χρυσόλιθος " -> Ταιριάζει σε όσους έχουν φιλοδοξίες. Ενισχύει την ενέργεια, δίνει κουράγιο και βοηθά στη θετική θεώρηση της ζωής. Δίνει αυτοπεποίθηση και ενισχύει τη ζωτικότητα. Ο Χρυσόλιθος χρησιμοποιείται ευρέως σε τελετές γάμων για να φέρει ευτυχία, σταθερότητα και έντονη σεξουαλική ζωή στο ζευγάρι. Καλμάρει τον θυμό, ενισχύει την ενέργειά, μας δίνει κουράγιο και ζωτικότητα. Και μόνο στο κοίταγμα ενός Χρυσόλιθου θα νιώσετε ότι πλημμυρίζετε από χαρά και αισιοδοξία.
Ο κόκκινος χρυσόλιθος είναι ένας κρεμώδης κόκκινος λίθος με χρυσές σπίθες. Οι σπίθες συμβολίζουν το φως που μπορεί πάντοτε να βρεθεί στο σκοτάδι. Είναι ένας καλός εκτροπέας των ανεπιθύμητων ενεργειών. Τονώνει το νευρικό σύστημα και ενισχύει τη διαβίβαση θεραπευτικών ενεργειών. Προστατεύει την αύρα. Ανοίγει, καθαρίζει και ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς. Διώχνει τη ζήλια, το στρες και το θυμό. Βοηθά στην ενόραση, τη μαντεία, στην κατάθλιψη, τις συναισθηματικές διαταραχές και επίσης βοηθά να ξεμπλοκάρουμε από αυταπάτες. Οι αρχαίοι Έλληνες τον ονόμαζαν "λίθο των εραστών". Προστατεύει από τους πόνους της αγάπης και την κακοτυχία. Συμβολίζει τη συνένωση, το μυστικισμό, την ωριμότητα, τη ζήλια, το μυστήριο, τα οράματα..

Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα και στην αλλαγή της θερμοκρασίας. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης (μην τσαλακωθεί η ντίζα). Αποφορτίζεται στο νερό και φορτίζεται στο φως του ήλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: