Σκουλαρίκια με καρδιά muranoΚρεμαστά σκουλαρίκια από μια μεγάλη κούφια χάντρα murano σε πράσινο, μπλε και μαύρο (20x22mm), μικρές πράσινες ημιπολύτιμες πέτρες Νεφρίτη και μαύρες γυάλινες χάντρες, σε ασημί ντίζα και επάργυρο άγκιστρο για το αυτί.
 
 
 
Τιμή: 7,00 €

 
[κωδ.ΣΚ_127]
 
 
 
 
 
"Νεφρίτης ή Ζαντ (Jade)"-> Το χαλαρωτικό πράσινο χρώμα του νεφρίτη τον καθιστά ένα υπέροχο θεραπευτικό ημιπολύτιμο λίθο. Οι διαχρονικές αποχρώσεις του ζαντ κυμαίνονται από το βαθύ λαδί χρώμα της ελιάς έως και σε λαμπερό λαχανί. Επίσης τον συναντάμε σε λευκό ή μαύρο και πολύ σπάνια σε πράσινο έντονο όπως του σμαραγδιού. Ο νεφρίτης είναι ένας λίθος που θεωρείται ότι φέρνει χρήματα, βοηθά να πάρουμε σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις, ακτινοβολεί την ομορφιά και την ασφάλεια. Επίσης λέγεται πως βοηθά να επιλύσουμε με ειρηνικά μέσα κάποια προβλήματα ή συγκρούσεις στο περιβάλλον μας. Δίνει θετική ενέργεια και αυτοσυγκράτηση, θεωρείται ένα πετράδι προστάτης και φύλακας από τη δυστυχία και τα ατυχήματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παθήσεις των οφθαλμών, υπάρχει ένας μύθος στην Ανατολή ότι τα δάκρυα του Βούδα είναι από καθαρό νεφρίτη, επίσης βοηθά στην προστασία από τις νεφρικές νόσους.

Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα μην ξεχνάτε την γυάλινη καρδιά, ακόμη προσοχή στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας.

1 σχόλιο:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

ωραίος ο χρωματισμός τους