Σκουλαρίκια με Χρυσόλιθο και ΚιτρίνηΚρεμαστά σκουλαρίκια από  ημιπολύτιμους λίθους καφέ Χρυσόλιθου και Κιτρίνη, σε χρυσή  ντίζα και επίχρυσο κούμπωμα καρφάκι για το αυτί. 
(Διστάσεις λίθων :4-10 mm)


Τιμή: 4,00 €


[κωδ. ΣΧ_179]


"Χρυσόλιθος " -> Ταιριάζει σε όσους έχουν φιλοδοξίες. Ενισχύει την ενέργεια, δίνει κουράγιο και βοηθά στη θετική θεώρηση της ζωής. Δίνει αυτοπεποίθηση και ενισχύει τη ζωτικότητα. Ο Χρυσόλιθος χρησιμοποιείται ευρέως σε τελετές γάμων για να φέρει ευτυχία, σταθερότητα και έντονη σεξουαλική ζωή στο ζευγάρι. Καλμάρει τον θυμό, ενισχύει την ενέργειά, μας δίνει κουράγιο και ζωτικότητα.


Ο κόκκινος χρυσόλιθος είναι ένας κρεμώδης κόκκινος λίθος με χρυσές σπίθες. Οι σπίθες συμβολίζουν το φως που μπορεί πάντοτε να βρεθεί στο σκοτάδι. Είναι ένας καλός εκτροπέας των ανεπιθύμητων ενεργειών. Τονώνει το νευρικό σύστημα και ενισχύει τη διαβίβαση θεραπευτικών ενεργειών. Προστατεύει την αύρα. Ανοίγει, καθαρίζει και ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς. Διώχνει τη ζήλια, το στρες και το θυμό. Βοηθά στην ενόραση, τη μαντεία, στην κατάθλιψη, τις συναισθηματικές διαταραχές και επίσης βοηθά να ξεμπλοκάρουμε από αυταπάτες. Οι αρχαίοι Έλληνες τον ονόμαζαν "λίθο των εραστών". Προστατεύει από τους πόνους της αγάπης και την κακοτυχία. Συμβολίζει τη συνένωση, το μυστικισμό, την ωριμότητα, τη ζήλια, το μυστήριο, τα οράματα..

"Κιτρίνης-> Κίτρινη, διαφανής ποικιλία του χαλαζία. Δίνει ευδιαθεσία έλεγχο των συναισθημάτων και καθαρή σκέψη. Υπερνικά τα νοητικά μπλοκαρίσματα και προάγει την μάθηση. Αναδεικνύει τον αυτοσεβασμό, την ηρεμία και την αυτοέκφραση. Φέρνει αφθονία καθώς προσελκύει τον πλούτο.Διώχνει τους εφιάλτες, βοηθάει στην κόπωση, τα προβλήματα έμμηνου ρήσεως και εμμηνόπαυσης." 

Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: