Σκουλαρίκια με ημιπολύτιμο λίθο μάτι της τίγρης


Κρεμαστά σκουλαρίκια από  ημιπολύτιμο λίθο "Το μάτι της τίγρης", κρεμασμένο σε χρυσή  ντίζα και επίχρυσο κούμπωμα καρφάκι για το αυτί. 
(Διστάσεις λίθου:13x16 mm)


Τιμή: 8,00 €


[κωδ. ΣΜ_125]

 

"Το μάτι της τίγρης"-> (Tiger Eye) είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που έχει μια μεταβαλλόμενη μεταξένια λάμψη αναλόγως την οπτική γωνία που το βλέπει κανείς. Αυτό οφείλεται στο φως που αντανακλάται από το εσωτερικό της πέτρας. Έχει πάρει το όνομα του από τους καφέ -πορτοκαλί χρωματισμούς του, που μοιάζουν πολύ με τα μάτια της τίγρης. Είναι ο λίθος της γενναιότητας. Χαρίζει θάρρος, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενισχύει τη δύναμη της θέλησης για να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να στεφθούμε νικητές. Μας δίνει ισορροπημένη σκέψη και σωστή αντίληψη των καταστάσεων. Μας βοηθάει να κατανοήσουμε πότε είναι η ώρα για διαλογισμό και υπομονή, και πότε για δράση. Είναι ιδιαίτερα προστατευτικός λίθος απέναντι στην αρνητική ενέργεια και τη βασκανία. Προσελκύει τον πλούτο και την αφθονία και φέρνει καλή τύχη.
 
Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα και στην αλλαγή της θερμοκρασίας. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Αποφορτίζεται στο νερό και φορτίζεται στο φως του ήλιου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: