Βραχιολάκι για το πόδι με κοράλλια και κοχύλια

 
Καλοκαιρινό βραχιολάκι για το πόδι με μεγάλες, μικρές θαλασσιές και λευκές χάντρες, τυρκουάζ κοράλλια, λευκά κοχύλια, πλεγμένα σε τυρκουάζ κορδόνι και ασημί κούμπωμα.




Τιμή: 7.00 €





[κωδ. ΒΠ _152]






'Κοράλλι' -> Τα κοράλλια είναι θαλασσινοί οργανισμοί που δημιουργούν αποικίες σε πολύ ιδιόμορφους σχηματισμούς. Είναι προστατευόμενο είδος, για αυτό και πρέπει να το χρησιμοποιούμε φειδωλά και με ιδιαίτερη προσοχή.



 
'Κοχύλι, όστρακο'-> Ονομάζεται το στερεό και ανθεκτικό κέλυφος ζώων, ιδίως των μαλακοστράκων και μαλακίων. Συνήθως αυτό είναι ασβεστολιθικό ή τιτανικό ή χιτινώδες που εκκρίνεται από αδένες που βρίσκονται υπό τον μανδύα του ζώου. Τα κοχύλια παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία, στην οικονομία, στην αρχιτεκτονική, στις καλές τέχνες, στη θρησκεία, στη μουσική και το χορό, στη διακόσμηση, στη διαφήμιση και στη μαγειρική. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η Θεά Αφροδίτη αναδύθηκε από τη θάλασσα μέσα από ένα χτένι στις ακτές της Κύπρου.
 
 
Φροντίδα : Ειδικές οδηγίες για τους οργανικούς λίθους, το ζεστό νερό με σαπουνάδα δεν ενδείκνυται γι’ αυτούς και έτσι περιοριστείτε στο γυάλισμα με ένα μαλακό πανάκι. Επίσης είναι επιρρεπείς στον ιδρώτα, έτσι, τις πολύ ζεστές ημέρες μη φοράτε οργανικούς λίθους αν αυτοί έρχονται κατ’ ευθείαν σε επαφή με το δέρμα.