Κολιέ με λευκά,θαλασσιά κοράλλια και τυρκουάζ Μαγνησίτη


Μακρύ κολιέ από λευκά και θαλασσιά κοράλλια και τυρκουάζ χάντρες Μαγνησίτη, σε λευκή ντίζα.




Τιμή: 7.00 €



[κωδ. ΛΚ _141]



'Κοράλλι' -> Τα κοράλλια είναι θαλασσινοί οργανισμοί που δημιουργούν αποικίες σε πολύ ιδιόμορφους σχηματισμούς. Είναι προστατευόμενο είδος, για αυτό και πρέπει να το χρησιμοποιούμε φειδωλά και με ιδιαίτερη προσοχή.

"Μαγνησίτης " -> Είναι ο πιο βοηθητικός κρύσταλλος για έλλειψη μαγνησίου στον οργανισμό. Έχει αποτοξινωτικά αποτελέσματα, αντισπασμωδικά αλλά είναι και αποτελεσματικός για χαλάρωση των μυών. Ταυτόχρονα βοηθά σε ημικρανίες, πονοκεφάλους και στομαχικές κράμπες. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους κρυστάλλους για την προστασία της καρδιάς από νοσήματα, καθώς βοηθά στον μεταβολισμό του λίπους και στην ενίσχυση της κατάστασης των καρδιακών αρτηριών. Ευνοεί μία θετική στάση απέναντι στην ζωή, καθώς και να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, επίσης βοηθά να ελαττώσουμε την σκληρή αυτοκριτική και να βρούμε τα προτερήματα μας. Ο Μαγνησίτης μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε αλλά και να βιώσουμε περισσότερο το σώμα μας.
 
Φροντίδα : Αποφύγετε την έκθεση πολλές ώρες στον ήλιο γιατί μπορεί να ξεθωριάζουν οι λίθοι του Μαγνησίτη. Γενικά όμως να έχετε μια απαράβατη αρχή όταν πάτε να φορέσετε ένα κόσμημα: ποτέ μην το φοράτε και μετά να βάλετε το άρωμά σας. Θα μειώσει σημαντικά τη ζωή του κοσμήματος, ακόμη κι αν είναι επιμεταλλωμένο. Το άρωμα λειτουργεί σαν οξύ στην επιφάνεια του λίθου και του μετάλλου. Ακόμη ειδικές οδηγίες για τους οργανικούς λίθους, το ζεστό νερό με σαπουνάδα δεν ενδείκνυται γι’ αυτούς και έτσι περιοριστείτε στο γυάλισμα με ένα μαλακό πανάκι. Επίσης είναι επιρρεπείς στον ιδρώτα, έτσι, τις πολύ ζεστές ημέρες μη φοράτε οργανικούς λίθους αν αυτοί έρχονται κατ’ ευθείαν σε επαφή με το δέρμα.