Δαχτυλίδι από ημιπολύτιμους λίθους Γρανάτη και μαργαριτάρι

Χειροποίητο δαχτυλίδι και μικρούς ημιπολύτιμους λίθους Γρανάτη και ένα λευκό μαργαριτάρι στο κέντρο, δεμένα σε σύρμα χαλκού.
 
(Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη)
 
Διαστάσεις λίθων Γρανάτη: 4 χιλ.
Διαστάσεις Μαργαριταριού: 5-6 χιλ.  
 
Τιμή: 8,00 €
 
[κωδ. ΔΓ_176]
 


"Μαργαριτάρι "-> (Pearl): Οργανικός λίθος υψηλής ποιότητας. Τα πιο περιζήτητα και ακριβά είναι αυτά πού έχουν συμμετρίες κυρίως τα σφαιρικά, όσο το δυνατόν μεγάλο μέγεθος, και ομοιόμορφη ιριδίζουσα λάμψη. Τα φυσικά μαργαριτάρια σήμερα είναι δυσεύρετα, και αυτά που υπάρχουν βρίσκονται σε μουσεία και σε συλλογές κροίσων. Η βιομηχανία των κοσμημάτων χρησιμοποιεί σήμερα, αποκλειστικά τα καλλιεργημένα μαργαριτάρια (Cultured Pearls). Η ποιότητα του μαργαριταριού ανεβαίνει, όσο πιο παχύ είναι το στρώμα του μάργαρου και πιο μικρός ο πυρήνας. Φέρνει πλούτο, ευημερία, σοφία μέσω εμπειριών, σχέσεις δεσμών και αγάπης. Σχετίστηκε με την αγάπη, την επιτυχία, την ευτυχία, και τις αρετές της μετριοπάθειας, της αγνότητας, και της παρθενικότητας, πράγμα που το καθιστά δημοφιλή επιλογή για τις νύφες κατά την ημέρα του γάμου τους. Τα μαργαριτάρια λέγεται ότι βοηθούν στη γονιμότητα και καταπολεμούν τη στειρότητα. Επίσης πιστεύεται ότι θεραπεύουν τις παθήσεις των εντέρων και δίνουν γενική ευεξία, υγεία και δύναμη.





"Γρανάτης ή γρανάδα"-> (garnet)  Ανθεκτικό πετράδι με μεγάλη σκληρότητα και χαρακτηριστικό του χρώμα, το μεθυστικό βαθύ κόκκινο. Ένα άλλο πλεονέκτημα του γρανάτη είναι η μεγάλη λαμπρότητα και η εξαιρετική φωτεινότητα, που προέρχονται από τον υψηλό δείκτη διάθλασης του. Ο γρανάτης βοηθά να ανέβει η αυτοπεποίθηση και μπορεί να σας κάνει πιο δημοφιλή. Συμβολίζει την πίστη, το θάρρος και την ειλικρίνεια. Φέρνει σταθερότητα στην φιλίες. Χρησιμοποιείται για να προσελκύσει την αγάπη και ενισχύει την σεξουαλική απόδοση, προκαλεί έναν παθιασμένο έρωτα, χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή αν χρησιμοποιηθεί γι’ αυτόν το σκοπό, γιατί συχνά μετατρέπει την αγάπη σε μίσος ή οδηγεί στη διάλυση μιας ερωτικής σχέσης. Αποβάλλει την αρνητικότητα, θεραπεύσει την κατάθλιψη και τους εφιάλτες.
 
 
 
Φροντίδα : Προσοχή στα χτυπήματα. Ο καθαρισμός του γίνεται μόνο με σαπούνι και νερό. Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται γρήγορα στο φως του ήλιου.