Βραχιολάκι για το πόδι με φίλντισι και ημιπολύτιμους λίθους

Καλοκαιρινό βραχιολάκι για το πόδι με φίλντισι, ημιπολύτιμους λίθους, γυάλινες χάντρες και ασημί κούμπωμα.

(Διατίθεται σε τυρκουάζ και σε κόκκινο)
 

Τιμή: 6.00 €


 
[κωδ. ΒΚ _159]
 

 
 
 
 
"Φίλντισι" (Μάργαρο) -> Αν και δεν πρόκειται για πολύτιμο λίθο, έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και αναδίδει μία ευεργετική θαλασσινή αύρα. Ηρεμεί, αναδεικνύει τα συναισθήματα και την ευαισθησία και διώχνει το στρες. Το φίλντισι αντιπροσωπεύει το χρήμα και τον πλούτο."
 
"Λάπις Λαζούλι"-> Ανοίγει το τρίτο μάτι και ελευθερώνει το τσάκρο του λαιμού. Φέρνει εξαιρετική γαλήνη και ισορροπία ανακουφίζοντας από το άγχος και το στρες και είναι το κλειδί για την γνώση και για πνευματικά ταξίδια. Ενεργοποιεί τις ανώτερες ικανότητες του μυαλού και ισορροπεί τα επίπεδα του νου, των συναισθημάτων, του φυσικού υλικού και του πνεύματος. Θεωρείται από τις καλύτερες πέτρες προστασίας για τη βασκανία και είναι κατάλληλη να τη φορούν μικρά παιδιά για αποφυγή ματιάσματος και πρόληψη ατυχημάτων που προέρχονται από βασκανία. Αποτρέπει τους ψυχικούς βρικόλακες, τους ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να «τραβάνε» ή να «τρέφονται» με την ενέργεια άλλων. Ο λάπις αναγνωρίζει τα φαινόμενα αυτά και την ενέργεια που εκπέμπουν, την μπλοκάρει και την επιστρέφει στην πηγή της. Ο λάπις ανακουφίζει τον πόνο της ημικρανίας. Βοηθά στην κατάθλιψη και ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα. Ηρεμεί τα νεύρα και χαρίζει ήρεμο και βαθύ ύπνο. Συντελεί στην καλή λειτουργία του αναπνευστικού. Καταπολεμά τα προβλήματα των πνευμόνων, του λάρυγγα, είναι ευεργετικός στο θυρεοειδή και το θυμό αδένα και γενικότερα στις παθήσεις του λαιμού. Προστατεύει από την επιληψία και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Ιδανικός για τοποθέτηση στο λαιμό και στο τρίτο μάτι.

Φροντίδα: Σε περίπτωση που το φοράτε στην θάλασσα υπάρχει κίνδυνος να το χάσετε. Ο καθαρισμός του γίνεται μόνο με σαπούνι και νερό. Πρέπει να προστατεύεται από απότομα χτυπήματα και απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας. Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται γρήγορα στο φως του ήλιου.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: