Βραχίολι με ημιπολύτιμους λίθους Λάπις λαζούλι & Κιτρίνη


Βραχιολάκι για το χέρι από μικρές ημιπολύτιμες πέτρες Λάπις λαζούλι και Κιτρίνη σε ασημί ντίζα και κούμπωμα.
 
 
Διαστάσεις λίθων: 4-10mm


Τιμή: 5,00 €



[κωδ. ΒΛ_198]





"Λαζουρίτης (Λάπις λαζούλι)"-> Ανοίγει το τρίτο μάτι και ελευθερώνει το τσάκρο του λαιμού. Φέρνει εξαιρετική γαλήνη και ισορροπία ανακουφίζοντας από το άγχος και το στρες και είναι το κλειδί για την γνώση και για πνευματικά ταξίδια. Ενεργοποιεί τις ανώτερες ικανότητες του μυαλού και ισορροπεί τα επίπεδα του νου, των συναισθημάτων, του φυσικού υλικού και του πνεύματος. Θεωρείται από τις καλύτερες πέτρες προστασίας για τη βασκανία και είναι κατάλληλη να τη φορούν μικρά παιδιά για αποφυγή ματιάσματος και πρόληψη ατυχημάτων που προέρχονται από βασκανία. Αποτρέπει τους ψυχικούς βρικόλακες, τους ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να «τραβάνε» ή να «τρέφονται» με την ενέργεια άλλων. Ο λάπις αναγνωρίζει τα φαινόμενα αυτά και την ενέργεια που εκπέμπουν, την μπλοκάρει και την επιστρέφει στην πηγή της. Ο λάπις ανακουφίζει τον πόνο της ημικρανίας. Βοηθά στην κατάθλιψη και ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα. Ηρεμεί τα νεύρα και χαρίζει ήρεμο και βαθύ ύπνο. Συντελεί στην καλή λειτουργία του αναπνευστικού. Καταπολεμά τα προβλήματα των πνευμόνων, του λάρυγγα, είναι ευεργετικός στο θυρεοειδή και το θυμό αδένα και γενικότερα στις παθήσεις του λαιμού. Προστατεύει από την επιληψία και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Ιδανικός για τοποθέτηση στο λαιμό και στο τρίτο μάτι.

"Κιτρίνης" -> Κίτρινη, διαφανής ποικιλία του χαλαζία. Δίνει ευδιαθεσία έλεγχο των συναισθημάτων και καθαρή σκέψη. Υπερνικά τα νοητικά μπλοκαρίσματα και προάγει την μάθηση. Αναδεικνύει τον αυτοσεβασμό, την ηρεμία και την αυτοέκφραση. Φέρνει αφθονία καθώς προσελκύει τον πλούτο. Διώχνει τους εφιάλτες, βοηθάει στην κόπωση, τα προβλήματα έμμηνου ρήσεως και εμμηνόπαυσης. Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται γρήγορα στο φως του ήλιου.

Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας.  Ο Λαζουρίτης πρέπει να προστατεύεται από απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, από απόξεση και από τα οξέα. Καθαρίζεται μόνο με σαπούνι και νερό. Δεν επιτρέπεται καθαρισμός με υπέρηχο ή ατμό.