Barefoot sandals με ημιπολύτιμους λίθους



Bραχιόλι για το πόδι beach look από ασημί αλυσίδες και μικρούς ημιπολύτιμους λίθους γκρι Μάτι της Γάτας και λευκό Χαουλίτη.

(Διαστάσεις λίθων  :4-7 mm)



Τιμή: 10,00 € / τεμ.



[κωδ. ΒΠ_249]


"Το μάτι της γάτας" : Λέγεται πως κάνει τον κάτοχό του ομορφότερο και δίνει στο δέρμα του μια ελκυστική λάμψη, ενώ γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός στο άμεσο περιβάλλον του. Κάποιοι το θεωρούν πετράδι των τζογαδόρων και πιστεύουν πως πάντα φέρνει τύχη σε όσους παίζουν τυχερά παιχνίδια μιας και θεωρείται ως η πέτρα της τύχης, συμβολίζει τον πλούτο και την αφθονία σε όλες του τις μορφές. Προκαλεί την εύνοια των αρχών και προστατεύει τον κάτοχό του από τους εχθρούς. Χαρίζει μακροζωία, αισιοδοξία και μια πιο ενεργητική αντιμετώπιση της ζωής. Χρησιμοποιείται σε προβλήματα όρασης και σε θέματα συγκέντρωσης. Προστατεύει από ατυχήματα, μας χαρίζει υγεία και δύναμη. Λόγω της μορφής τους, όλα τα «μάτια» πιστεύεται πως προστατεύουν από τη βασκανία, αλλά και μπορούν να μας αποκαλύψουν όλα όσα γίνονται πίσω από την πλάτη μας.


"Χαουλίτης (Howlite)" : Θεωρείται μια ηρεμιστική πέτρα που πολλοί χρησιμοποιούν για να τους βοηθήσει να αποβάλλουν το στρες. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά κατά της αϋπνίας, μιας και ηρεμεί το νου και βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση. Είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που αντιπροσωπεύει την υπομονή και βοηθά στην επίλυση των διαφορών με τους γύρω μας. Λέγεται ότι απορροφά το θυμό και μας κάνει λιγότερο επικριτικούς. Εξισορροπεί τα επίπεδα ασβεστίου στο σώμα και βοηθά στην απορρόφηση και τη διανομή, ενισχύει τα δόντια και τα κόκαλα, ιδίως κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης.

Φροντίδα Σε περίπτωση που το φοράτε στην θάλασσα υπάρχει κίνδυνος να το χάσετε ακόμη το νερό θα μειώσει σημαντικά τη ζωή του κοσμήματος κυρίως στα επιμεταλλωμένα μέρη. Οι λίθοι θα πρέπει να προστατεύονται από τα χτυπήματα και τις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας. Αποφορτίζονται στο νερό και επαναφορτίζονται γρήγορα στο φως του ήλιου. Δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης.