Σκουλαρίκια με φτερά και ημιπολύτιμους λίθους

Κρεμαστά σκουλαρίκια με καφέ φτερά και ημιπολύτιμους λίθους καφέ Χρυσόλιθου, σε χρυσή ντίζα και επίχρυσο κούμπωμα καρφάκι για το αυτί.

(Διστάσεις λίθων :4-10 mm)




Τιμή: 5,00 €


[κωδ. ΣΚ_139]





"Χρυσόλιθος " -> Ταιριάζει σε όσους έχουν φιλοδοξίες. Ενισχύει την ενέργεια, δίνει κουράγιο και βοηθά στη θετική θεώρηση της ζωής. Δίνει αυτοπεποίθηση και ενισχύει τη ζωτικότητα. Ο Χρυσόλιθος χρησιμοποιείται ευρέως σε τελετές γάμων για να φέρει ευτυχία, σταθερότητα και έντονη σεξουαλική ζωή στο ζευγάρι. Καλμάρει τον θυμό, ενισχύει την ενέργειά, μας δίνει κουράγιο και ζωτικότητα.
Ο κόκκινος χρυσόλιθος είναι ένας κρεμώδης κόκκινος λίθος με χρυσές σπίθες. Οι σπίθες συμβολίζουν το φως που μπορεί πάντοτε να βρεθεί στο σκοτάδι. Είναι ένας καλός εκτροπέας των ανεπιθύμητων ενεργειών. Τονώνει το νευρικό σύστημα και ενισχύει τη διαβίβαση θεραπευτικών ενεργειών. Προστατεύει την αύρα. Ανοίγει, καθαρίζει και ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς. Διώχνει τη ζήλια, το στρες και το θυμό. Βοηθά στην ενόραση, τη μαντεία, στην κατάθλιψη, τις συναισθηματικές διαταραχές και επίσης βοηθά να ξεμπλοκάρουμε από αυταπάτες. Οι αρχαίοι Έλληνες τον ονόμαζαν "λίθο των εραστών". Προστατεύει από τους πόνους της αγάπης και την κακοτυχία. Συμβολίζει τη συνένωση, το μυστικισμό, την ωριμότητα, τη ζήλια, το μυστήριο, τα οράματα.

"Αβεντουρίνης" - > Ο λίθος της επιτυχίας, λέγεται πως ωφελεί σε όλους τους τομείς της δημιουργικότητας και της φαντασίας, καθώς επίσης και της διανοητικής και πνευματικής σαφήνειας.Είναι μια ευγενής πέτρα που δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας και ενισχύει την ευτυχία. Βοηθά επίσης για να δεις τις εναλλακτικές λύσεις και τις δυνατότητες σε όλες τις καταστάσεις, δίνοντας μια θετική προοπτική, θάρρος και εσωτερική δύναμη. Ανυψώνει τα πνεύματα και επιφέρει τη γαλήνη και την ικανοποίηση.
Ο κόκκινος αβεντουρίνης, βοηθά στο μεταβολισμό, ενισχύει τη θετική στάση ζωής, ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες, νευρόπονους και μια σειρά ανάλογων συμπτωμάτων.


"Χαουλίτης (Howlite)"-> Θεωρείται μια ηρεμιστική πέτρα που πολλοί χρησιμοποιούν για να τους βοηθήσει να αποβάλλουν το στρες. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά κατά της αϋπνίας, μιας και ηρεμεί το νου και βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση. Είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που αντιπροσωπεύει την υπομονή και βοηθά στην επίλυση των διαφορών με τους γύρω μας. Λέγεται ότι απορροφά το θυμό και μας κάνει λιγότερο επικριτικούς. Λέγεται ότι εξισορροπεί τα επίπεδα ασβεστίου στο σώμα και βοηθά στην απορρόφηση και τη διανομή, ενισχύει τα δόντια και τα κόκαλα, ιδίως κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης.
Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας.