Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και ημιπολύτιμους λίθους


Σκουλαρίκια από μαργαριτάρια και ημιπολύτιμους λίθους, με κούμπωμα καρφάκι για το αυτί.

Διαστάσεις μαργαριταριών : 5-6 χιλ.
Διαστάσεις ημιπολύτιμων λίθων : 4-8 χιλ.


Τιμή: 5,00 €


[κωδ. ΣΛ_163]

"Μαργαριτάρι "-> (Pearl): Οργανικός λίθος υψηλής ποιότητας. Τα πιο περιζήτητα και ακριβά είναι αυτά πού έχουν συμμετρίες κυρίως τα σφαιρικά, όσο το δυνατόν μεγάλο μέγεθος, και ομοιόμορφη ιριδίζουσα λάμψη. Τα φυσικά μαργαριτάρια σήμερα είναι δυσεύρετα, και αυτά που υπάρχουν βρίσκονται σε μουσεία και σε συλλογές κροίσων. Η βιομηχανία των κοσμημάτων χρησιμοποιεί σήμερα, αποκλειστικά τα καλλιεργημένα μαργαριτάρια (Cultured Pearls). Η ποιότητα του μαργαριταριού ανεβαίνει, όσο πιο παχύ είναι το στρώμα του μάργαρου και πιο μικρός ο πυρήνας. Φέρνει πλούτο, ευημερία, σοφία μέσω εμπειριών, σχέσεις δεσμών και αγάπης. Σχετίστηκε με την αγάπη, την επιτυχία, την ευτυχία, και τις αρετές της μετριοπάθειας, της αγνότητας, και της παρθενικότητας, πράγμα που το καθιστά δημοφιλή επιλογή για τις νύφες κατά την ημέρα του γάμου τους. Τα μαργαριτάρια λέγεται ότι βοηθούν στη γονιμότητα και καταπολεμούν τη στειρότητα. Επίσης πιστεύεται ότι θεραπεύουν τις παθήσεις των εντέρων και δίνουν γενική ευεξία, υγεία και δύναμη.


"Λάπις Λαζούλι"-> Ανοίγει το τρίτο μάτι και ελευθερώνει το τσάκρο του λαιμού. Φέρνει εξαιρετική γαλήνη και ισορροπία ανακουφίζοντας από το άγχος και το στρες και είναι το κλειδί για την γνώση και για πνευματικά ταξίδια. Ενεργοποιεί τις ανώτερες ικανότητες του μυαλού και ισορροπεί τα επίπεδα του νου, των συναισθημάτων, του φυσικού υλικού και του πνεύματος. Θεωρείται από τις καλύτερες πέτρες προστασίας για τη βασκανία και είναι κατάλληλη να τη φορούν μικρά παιδιά για αποφυγή ματιάσματος και πρόληψη ατυχημάτων που προέρχονται από βασκανία. Αποτρέπει τους ψυχικούς βρικόλακες, τους ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να «τραβάνε» ή να «τρέφονται» με την ενέργεια άλλων. Ο λάπις αναγνωρίζει τα φαινόμενα αυτά και την ενέργεια που εκπέμπουν, την μπλοκάρει και την επιστρέφει στην πηγή της. Ο λάπις ανακουφίζει τον πόνο της ημικρανίας. Βοηθά στην κατάθλιψη και ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα. Ηρεμεί τα νεύρα και χαρίζει ήρεμο και βαθύ ύπνο. Συντελεί στην καλή λειτουργία του αναπνευστικού. Καταπολεμά τα προβλήματα των πνευμόνων, του λάρυγγα, είναι ευεργετικός στο θυρεοειδή και το θυμό αδένα και γενικότερα στις παθήσεις του λαιμού. Προστατεύει από την επιληψία και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Ιδανικός για τοποθέτηση στο λαιμό και στο τρίτο μάτι.


"Το μάτι της Τίγρης" -> Γνωστή ως πέτρα της προστασίας. Χρησιμοποιείτε ως φυλαχτό, από την αρχαιότητα, ενάντια στην κακή τύχη, το κακό μάτι και τις κατάρες. Προσελκύει την καλή τύχη, την ευημερία και την αφθονία. Καφέ με κίτρινες, χρυσές και κόκκινες αποχρώσεις και με ιδιαίτερη λάμψη και ομορφιά. Μία πέτρα που οφείλει το όνομά της στην ομοιότητά της με το μάτι της τίγρης ως προς τις αποχρώσεις της έχει μια μεταβαλλόμενη μεταξένια λάμψη αναλόγως την οπτική γωνία που το βλέπει κανείς. Αυτό οφείλεται στο φως που αντανακλάται από το εσωτερικό της πέτρας. Το Μάτι της Τίγρης είναι μια πέτρα με ιδιαίτερες ευεργετικές επιδράσεις στο μυαλό. Σας επιτρέπει να ξεδιαλύνεται την σύγχυση στο μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και σας κρατάει εστιασμένους στους στόχους σας. Σας απαλλάσσει από τις ενοχλητικές σκέψεις και το στρες. Ενισχύει την διορατικότητα και μπορείτε να λαμβάνετε αποφάσεις με όραμα και σαφήνεια. Βοηθάει στην συγκέντρωση και στον διαλογισμό. Χρησιμοποιείτε για την εξισορρόπηση του τρίτου τσάκρα (Ηλιακό πλέγμα). Βοηθά συχνά στη διαδικασία επούλωσης πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ρευματικών, καρδιακών παθήσεων, άσθματος. Δίνει κουράγιο σε περιόδους αλλαγής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση, προκαλεί αισιοδοξία. Ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη μας στις ικανότητες και στα ταλέντα μας, δίνει ώθηση στην δημιουργική μας ενέργεια, ενισχύει την προσωπική μας δύναμη, ενθαρρύνει το πάθος και την θετική στάση στη ζωή. Προσελκύει τον πλούτο και ταυτόχρονα μας αποτρέπει από καταχρήσεις και απληστία. Κρατήστε την πέτρα στο φεγγαρόφωτο της πανσέληνου και ζητήστε από το φεγγάρι να ευλογήσει το Μάτι της Τίγρης και να σας φέρει χρήματα στη ζωή σας. Κρατήστε την κάτω από το φεγγαρόφωτο όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι μία πέτρα που ως δώρο πρέπει να δοθεί από αγάπη και αφοσίωσή στον άλλον. Και για εκείνους που την λαμβάνουν θα πρέπει να την δεχτούν με αξιοπρέπεια και σεβασμό.


"Το μάτι της γάτας" -> Λέγεται πως κάνει τον κάτοχό του ομορφότερο και δίνει στο δέρμα του μια ελκυστική λάμψη, ενώ γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός στο άμεσο περιβάλλον του.Κάποιοι το θεωρούν πετράδι των τζογαδόρων και πιστεύουν πως πάντα φέρνει τύχη σε όσους παίζουν τυχερά παιχνίδια μιας και θεωρείται ως η πέτρα της τύχης, συμβολίζει τον πλούτο και την αφθονία σε όλες του τις μορφές. Προκαλεί την εύνοια των αρχών και προστατεύει τον κάτοχό του από τους εχθρούς. Χαρίζει μακροζωία, αισιοδοξία και μια πιο ενεργητική αντιμετώπιση της ζωής. Χρησιμοποιείται σε προβλήματα όρασης και σε θέματα συγκέντρωσης. Προστατεύει από ατυχήματα, μας χαρίζει υγεία και δύναμη. Λόγω της μορφής τους, όλα τα «μάτια» πιστεύεται πως προστατεύουν από τη βασκανία, αλλά και μπορούν να μας αποκαλύψουν όλα όσα γίνονται πίσω από την πλάτη μας


"Μαγνησίτης " -> Είναι ο πιο βοηθητικός κρύσταλλος για έλλειψη μαγνησίου στον οργανισμό. Έχει αποτοξινωτικά αποτελέσματα, αντισπασμωδικά αλλά είναι και αποτελεσματικός για χαλάρωση των μυών. Ταυτόχρονα βοηθά σε ημικρανίες, πονοκεφάλους και στομαχικές κράμπες. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους κρυστάλλους για την προστασία της καρδιάς από νοσήματα, καθώς βοηθά στον μεταβολισμό του λίπους και στην ενίσχυση της κατάστασης των καρδιακών αρτηριών. Ευνοεί μία θετική στάση απέναντι στην ζωή, καθώς και να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, επίσης βοηθά να ελαττώσουμε την σκληρή αυτοκριτική και να βρούμε τα προτερήματα μας. Ο Μαγνησίτης μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε αλλά και να βιώσουμε περισσότερο το σώμα μας.
Φροντίδα : Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Το άρωμα λειτουργεί σαν οξύ στην επιφάνεια του λίθου και του μετάλλου, θα μειώσει σημαντικά τη ζωή του κοσμήματος ακόμη κι αν είναι επιμεταλλωμένο. Τα μαργαριτάρια πρέπει να προστατεύονται από την ζέστη ή τη φλόγα, από απόξεση, τα οξέα, τον ιδρώτα και τα καλλυντικά. Καθαρισμός γίνεται με σαπούνι και με χλιαρό νερό. Δεν πρέπει να γίνεται καθαρισμός με χρήση υπερήχου ή ατμού.  Οι ημιπολύτιμη λίθοι αποφορτίζονται στο νερό και επαναφορτίζονται στο φως του ήλιου με θετική συμπεριφορά και ενέργεια.