Δαχτυλίδι από λίθους πράσινου Αβεντουρίνη και κίτρινου Νεφρίτη

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ημιπολύτιμους λίθους πράσινου Αβεντουρίνη και κίτρινου Νεφρίτη σε χρυσό σύρμα χαλκού.

Διαστάσεις λίθων Αβεντουρίνη: 4 - 7 χιλ.
Διαστάσεις λίθων Νεφρίτη: 4- 7 χιλ.

(Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη)

Τιμή: 6,00 €

[κωδ. ΔΑ_289]

"Αβεντουρίνης" - > Ο λίθος της επιτυχίας, λέγεται πως ωφελεί σε όλους τους τομείς της δημιουργικότητας και της φαντασίας, καθώς επίσης και της διανοητικής και πνευματικής σαφήνειας. Είναι μια ευγενής πέτρα που δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας και ενισχύει την ευτυχία. Βοηθά επίσης για να  δεις τις εναλλακτικές λύσεις και τις δυνατότητες σε όλες τις καταστάσεις, δίνοντας μια θετική προοπτική, θάρρος και εσωτερική δύναμη. Ανυψώνει τα πνεύματα και επιφέρει τη γαλήνη και την ικανοποίηση. Ο πράσινος αβεντουρίνης είναι πέτρα ευημερίας. Φέρνει φιλία στη ζωή. Είναι επίσης μια πέτρα προστασίας των ενεργειών. Η λαογραφία και η μεταφυσική γνώση λένε ότι είναι ευεργετικός για το αίμα, το κυκλοφοριακό σύστημα, τους πονοκέφαλους, τη γενική υγεία, και τις αναταραχές ύπνου. Είναι μια πέτρα της ευημερίας, προωθεί τις ιδιότητες ηγεσίας και ενθαρρύνει την αποφασιστικότητα.
"Νεφρίτης ή Ζαντ (Jade)"-> Πέτρα ισορροπίας, ειρήνης, γνώσης, γαλήνης, σοφίας και μακροζωίας. Οι διαχρονικές αποχρώσεις του ζαντ κυμαίνονται από το βαθύ λαδί χρώμα της ελιάς έως και σε λαμπερό λαχανί. Ο κίτρινος νεφρίτης δίνει ενέργεια φέρνει χαρά και ευτυχία, θεωρείται ότι φέρνει χρήματα, βοηθά να πάρουμε σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις, ακτινοβολεί την ομορφιά και την ασφάλεια ,συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς και αυξάνει την αγάπη και τη φροντίδα. Καθαρίζει την αύρα, φέρνει πνευματική ανύψωση, συνδέει το νου με το σώμα και σταθεροποιεί την προσωπικότητα. Επίσης λέγεται πως βοηθά να επιλύσουμε με ειρηνικά μέσα κάποια προβλήματα ή συγκρούσεις στο περιβάλλον μας. Δίνει θετική ενέργεια και αυτοσυγκράτηση, θεωρείται ένα πετράδι προστάτης και φύλακας από τη δυστυχία και τα ατυχήματα. Χαρίζει προστασία και φροντίδα ιδιαίτερα στα νεογέννητα και στα παιδιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παθήσεις των οφθαλμών, υπάρχει ένας μύθος στην Ανατολή ότι τα δάκρυα του Βούδα είναι από καθαρό νεφρίτη, επίσης βοηθά στην προστασία από τις νεφρικές νόσου. Πέτρα ισορροπίας, ειρήνης, γνώσης, γαλήνης, σοφίας και μακροζωίας.

Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Αποφορτίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.