Δαχτυλίδι από Λευκό Χαλαζία και ημιπολύτιμους λίθους Μάτι της Γάτας


Χειροποίητο δαχτυλίδι από μια ακανόνιστη πέτρα Χαλαζία Χιονιού (Λευκός) και από μικρούς ημιπολύτιμους γκρι λίθους Μάτι της Γάτας , δεμένους σε γκρι σύρμα χαλκού.

(Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη)Τιμή: 6,00 €


[κωδ. ΔΓ_188]
"Χαλαζία Χιονιού (Λευκός)"-> Ο Κρύσταλλος της αθωότητας, της ελπίδας, της ψυχικής σαφήνειας και της εσωτερικής σοφίας. Πρόκειται για μία πέτρα με τις ίδιες θεραπευτικές ιδιότητες του χαλαζία αλλά με πιο ήπια ισχύει. Έχει ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των συναισθημάτων, βοηθάει να δεις τον κόσμο με άλλη προοπτική, χωρίς κυνισμό και προκαταλήψεις. Χρησιμοποιείται στον διαλογισμό, είναι ευεργετικός για το ανοσοποιητικό σύστημα και την θεραπεία μολύνσεων.

"Το μάτι της γάτας" -> Λέγεται πως κάνει τον κάτοχό του ομορφότερο και δίνει στο δέρμα του μια ελκυστική λάμψη, ενώ γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός στο άμεσο περιβάλλον του.Κάποιοι το θεωρούν πετράδι των τζογαδόρων και πιστεύουν πως πάντα φέρνει τύχη σε όσους παίζουν τυχερά παιχνίδια μιας και θεωρείται ως η πέτρα της τύχης, συμβολίζει τον πλούτο και την αφθονία σε όλες του τις μορφές. Προκαλεί την εύνοια των αρχών και προστατεύει τον κάτοχό του από τους εχθρούς. Χαρίζει μακροζωία, αισιοδοξία και μια πιο ενεργητική αντιμετώπιση της ζωής. Χρησιμοποιείται σε προβλήματα όρασης και σε θέματα συγκέντρωσης. Προστατεύει από ατυχήματα, μας χαρίζει υγεία και δύναμη. Λόγω της μορφής τους, όλα τα «μάτια» πιστεύεται πως προστατεύουν από τη βασκανία, αλλά και μπορούν να μας αποκαλύψουν όλα όσα γίνονται πίσω από την πλάτη μας.


Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα και στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Το άρωμα λειτουργεί σαν οξύ στην επιφάνεια του λίθου και του μετάλλου, θα μειώσει σημαντικά τη ζωή του κοσμήματος ακόμη κι αν είναι επιμεταλλωμένο. Ο καθαρισμός του γίνεται μόνο με σαπούνι και νερό. Οι λίθοι αποφορτίζονται στο νερό και επαναφορτίζονται στο φως του ήλιου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: