Δαχτυλίδι από ημιπολύτιμους λίθους Κυανού ΧαλαζίαΧειροποίητο δαχτυλίδι από ακανόνιστες πέτρες Κυανού Χαλαζία, δεμένους σε ασημί σύρμα χαλκού.

(Διαστάσεις  λίθων :7x15 mm)

(Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη)


Τιμή: 6,00 €

[κωδ. ΔΧ_209]"Χαλαζίας Κυανός" -> Ιδιαίτερη ποικιλία όπου συναντάτε κυρίως στην Ανδαλουσία της Ισπανίας. Το χώμα αποδίδεται σε εγκλείσματα αερίνη (κυανό πυριτικό ορυκτό). Θεωρείτε ο αρχηγός των θεραπευτικών λίθων. Καθαρίζει, ισορροπεί και εναρμονίζει την αύρα και το Υin και το Yang, και το δεύτερο Τσάκρα (του Ιερού Οστού) κάτω κοιλιάς. Είναι ευεργετικός και για το άνω μέρος του σώματος, αυξάνει την ποσότητα του γάλακτος στις μητέρες που θηλάζουν. Καθαρίζει τη ροή του αίματος, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη δεκτικότητα της θεραπείας. Έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, απομακρύνει τις εμμονές και την αρνητικότητα και μας γεμίζει θετική ενέργεια, τονώνει την εμπιστοσύνη και καταστέλλει το φόβο, καθησυχάζει το μυαλό και δίνει ελπίδα. Προστατεύει από τη βασκανία, βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση και τη μελάτη. 
Φροντίδα: Προσοχή στα χτυπήματα και στον τρόπο φύλαξης. Φορέστε  το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Το άρωμα λειτουργεί σαν οξύ στην επιφάνεια του λίθου και του μετάλλου, θα μειώσει σημαντικά τη ζωή του κοσμήματος ακόμη κι αν είναι επιμεταλλωμένο. Ο καθαρισμός του γίνεται μόνο με σαπούνι και νερό. Οι λίθοι αποφορτίζονται στο νερό και επαναφορτίζονται στο φως του ήλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: