Βραχιόλι για το πόδι με ημιπολύτιμους λίθους Αβεντουρίνη


Καλοκαιρινό βραχιόλι για το πόδι από μικρούς ημιπολύτιμους λίθους πράσινου και κόκκινου Αβεντουρίνη, σε μπεζ κορδόνι.



Τιμή: 7,00 €


[κωδ. ΒΠ_213]




"Αβεντουρίνης" - > Ο λίθος της επιτυχίας, λέγεται πως ωφελεί σε όλους τους τομείς της δημιουργικότητας και της φαντασίας, καθώς επίσης και της διανοητικής και πνευματικής σαφήνειας.Είναι μια ευγενής πέτρα που δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας και ενισχύει την ευτυχία. Βοηθά επίσης για να δεις τις εναλλακτικές λύσεις και τις δυνατότητες σε όλες τις καταστάσεις, δίνοντας μια θετική προοπτική, θάρρος και εσωτερική δύναμη. Ανυψώνει τα πνεύματα και επιφέρει τη γαλήνη και την ικανοποίηση.

Ο κόκκινος αβεντουρίνηςβοηθά στο μεταβολισμό, ενισχύει τη θετική στάση ζωής, ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες, νευρόπονους και μια σειρά ανάλογων συμπτωμάτων.
Ο πράσινος αβεντουρίνης είναι επίσης μια μυστικιστική πέτρα ευημερίας. Φέρνει φιλία στη ζωή. Είναι επίσης μια πέτρα προστασίας των ενεργειών. Η λαογραφία και η μεταφυσική γνώση λένε ότι είναι ευεργετικός για το αίμα, το κυκλοφοριακό σύστημα, τους πονοκέφαλους, τη γενική υγεία, και τις αναταραχές ύπνου. Είναι μια πέτρα της ευημερίας, προωθεί τις ιδιότητες ηγεσίας και ενθαρρύνει την αποφασιστικότητα.